Cibule čerstvá
- různé odrůdy, včetně odrůdy Grano ( velikost cibule 100 mm )
- velikost cibule 40 až 100 mm
- balení
- rašlový pytel 20 kg ( paleta 700 – 1000 kg )
Cibule loupaná
- ruční nebo strojní loupání
- loupání za sucha nebo ve vodě
- balení
- pytel 10 nebo 20 kg ( paleta 700 – 1 000 kg )
- trvanlivost do 7 dní od loupání při skladování v chladnu
Cibule loupaná
Cibule předvařená
- tepelně zpracovaná cibule bez přidání vody, s tepelnou deaktivací enzymů, se sníženým obsahem vnitřní vody
- nakrájená na různé řezy: 6 x 6, 9 x 9, 12 x 12 mm, proužek
- balená v bariérových sáčcích 3 kg (karton 15 kg) nebo v aseptických pytlích 20 kg ( paleta 945 – 1 200 kg )
- trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
- 100% mikrobiální bezpečnost
- 1 kg vyrobeno z 2 kg syrové cibule
- lze vyrobit také cibuli na míru dle přání zákazníka s přísadami (cukr, sůl, kyselina citronová, ocet, zahušťovadla a další)
- bezalergenní ( bez lepku )
- použití:
- do masných výrobků (hlavní využití této cibule)
- do slaných náplní do pečiva (cibule neztrácí vodu a tak těsto nemokvá)
- do lahůdek (složení 100% cibule, mikrobiální bezpečnost)
- do hotových jídel a do polévek (jen se přidá, bez dalších úprav)

Cibule předsmažená
- tepelně zpracovaná cibule v panenském olivovém oleji, s tepelnou deaktivací enzymů, se sníženým obsahem vnitřní vody
- nakrájená na různé řezy: 6 x 6, 9 x 9, 12 x 12mm, proužek
- složení: cibule 97%, panenský olivový olej 3%
- balená v bariérových sáčcích 3 kg ( karton 15 kg ) nebo v aseptických pytlích 20 kg
- trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
- 100% mikrobiální bezpečnost
- 1 kg vyrobeno z 2 kg syrové cibule
- bezalergenní ( bez lepku )
- použití:
- do masných výrobků (hlavní využití této cibule )
- do hotových jídel (jen se přidá, bez další předúpravy)

Cibule předsmažená LC – hnědá
- tepelně zpracovaná cibule v panenském olivovém oleji,
- nakrájená na různé řezy: 4 x 4 mm
- složení: cibule 97%, panenský olivový olej 3%
- balená v bariérových sáčcích 3 nebo 5 kg ( karton 15 kg )
- trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
- 100% mikrobiální bezpečnost
- 1 kg vyrobeno z 2 kg syrové cibule
- bezalergenní ( bez lepku )
- použití:
- do hotových jídel (do guláše, do základů, apod )
Cibule karamelizovaná
- tepelně zpracovaná cibule ( více variant ):
- bez cukru dlouhou tepelnou úpravou ( hnědá )
- s cukrem bílým nebo hnědým
- s cukrem a řepkovým olejem
- složení dle provedení
- cibule, hnědý nebo bílý cukr 11%
- cibule, hnědý nebo bílý cukr 12% a řepkový olej 11%
- balení
- bariérových sáčcích 3 kg ( karton 15 kg )
- trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
- 100% mikrobiální bezpečnost
- použití:
- pekárenský průmysl – do pečiva s různými náplněmi
- na pizzu, do baget, na panini
- do kulinářských specialit
- náhrada za cibuli smaženou bezlepkovou
Cibulové pyré
- tepelně zpracovaná cibule jen ve vlastní šťávě ( bez přidání vody ), s tepelnou deaktivací enzymů
- namleté na max. velikost 2 mm
- balené v aseptických pytlích 10 kg nebo 20 kg
- trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
- 100% mikrobiální bezpečnost
- bezalergenní ( bez lepku )

Cibule restovaná
- cibule obalovaná v mouce, osolená a usmažená do hněda v rostlinném oleji ( hnědá, křupavá )
- složení: cibule, rostlinný olej, pšeničná mouka, sůl
- ve více provedení:
- smažená na palmovém nebo řepkovém oleji
- bez koření nebo s kořením ( jalapenos, kari,… )
- drť ( prášek ) z cibule restované – levná varianta
- balená v různých baleních od 500 gr do 10 kg
- trvanlivost 12 měsíců při skladování při 15 – 25 °C ( max. 35°C )
- použití do:
- masných výrobků , do paštik
- hotových jídel ( hnědá smažená cibule do základů jídla – do guláše, do polévek, na bramborovou kaši, do knedlíků apod. )
- na posyp jídel, do sendvičů, hamburgerů, baget a pod.

Cibule restovaná bezlepková
- cibule obalovaná v bezlepkové mouce, osolená a usmažená do hněda v rostlinném oleji ( hnědá, křupavá )
- složení: cibule, palmový olej, pohanková mouka, sůl
- balená v PE sáčcích 2,5 kg
- trvanlivost 12 měsíců při skladování při 15 – 25 °C ( max. 35°C )
- použití do:
- masných výrobků , do paštik
- hotových jídel ( hnědá smažená cibule do základů jídla – do guláše, do polévek, na bramborovou kaši, do knedlíků apod. )
- na posyp jídel, do sendvičů, hamburgerů, baget a pod.
Cibule smažená Roveda
- cibule usmažená v rostlinném oleji do hněda v rostlinném oleji
- složení: cibule, rostlinný olej
- více provedení:
- smažená na řepkovém oleji
- také možná varianta smažená na vepřovém sádle
- balená v různých baleních od 2,5 kg do 10 kg
- trvanlivost 9 měsíců při skladování 2 – 7 °C
- použití do:
- masných výrobků, do paštik
- hotových jídel ( hnědá smažená cibule do základů jídla – do guláše, do polévek, na bramborovou kaši, do knedlíků apod. )
- na posyp jídel, do sendvičů, hamburgerů, baget a pod.
Cibule sušená španělská
- usušená cibule na požadovanou vlhkost, tříděná, drcená a mletá na dané velikosti
- také ve verzi ošetřená párou ( celk. počet mikroorganismů do 100 000 cfu/g )
- bezalergenní ( bez lepku )
Cibule sušená taostovaná španělská
- usušená na požadovanou vlhkost a dále tepelně toastovaná bez použití tuku
- bezalergenní ( bez lepku )
- použití
- do masných výrobků, do paštik
Cibule sušená smažená
- sušená cibule, prosetá a tříděná a pak smažená na rostlinném oleji do požadované barvy
- složení: cibule, rostlinný olej ( slunečnicový nebo řepkový )
- balená v PE a papírových pytlích 1 – 20 kg
- bezalergenní ( bez lepku )
Cibulový koncentrát
- tmavě hnědá hustá tekutina získaná z cibulové štávy
- balená v kanystru 25 litrů
- dodává cibulové aroma, ale nenahradí cibuli ( nemá vlákninu a další látky )
Česnek syrový
Česnek loupaný
- ručně nebo strojově loupaný česnek
- balený v plastových vaničkách od 1 kg nebo v plastových pytlích 10 kg.
- trvanlivost 7 až 60 dní ( baleno v ochranné atmosféře ) při skladování při 0 – 4 °C
Česnek mražený
- mražené stroužky celé nebo sekané na kostky 4mm
- balení
- sáček 2,5 kg / karton 10 kg ( paleta 630 kg )
- pytel 10 kg ( paleta 630 – 720 kg )
- trvanlivost 18 měsíců ( skladování -18 °C )
Česneková pasta
- pasta z mletého loupaného česneku
- složení ( více variant ):
- česnek, kyselina citronová, sůl
- provedení
- mražená ( bloky nebo pelety )
- balení
- sáček 2,5 nebo 5 kg v kartonu ( paleta 800 kg )
- plastový kbelík 4 nebo 15 kg ( paleta 600 kg )
- trvanlivost
- 18 měsíců ( pasterizovaná )
Česnekové pyré
- rehydratovaný sušený mletý česnek, tepelně zpracovaný
- balení: aseptický pytel 10 kg
- trvanlivost 12 měsíců při skladování 0 – 15°C ( max. 25°C )
- 100% mikrobiální bezpečnost
- použití:
- do výrobků dále tepelně nezpracovaných vyžadujících suroviny bez mikrobiální kontaminace
- do lahůdek, pomazánek, mléčných výrobků ( sýrů )
- jinak pro ostatní aplikace
Česnek restovaný
- česnek obalovaný v mouce, osolený a usmažený do hněda v rostlinném oleji (žlutohnědý, křupavý )
- složení: česnek, rostlinný olej, pšeničná mouka, sůl
- balený v různých baleních od 100 gr do 10 kg
- trvanlivost 12 měsíců při skladování při 15 – 25 °C ( max. 35°C )
- použití:
- do hotových jídel ( do polévek, do omáček, na bramborovou kaši, na maso/ryby, do těstovin a pod. )
- do koření a kořeních směsí ( ideální v kombinaci s cibuli restovanou )
Česnek sušený
- sušený drcený česnek intenzivní chuti
- balený v pytlích 12,5 kg, 20 kg, 25 kg a uložené kartonech
- trvanlivost 12 – 24 měsíců
Česnek sušený smažený
- sušený česnek ( plátky ), smažený na rostlinném oleji
Česnek černý
- tepelně upravený dlouhou tepelnou úpravou do tmavé, černé barvy
- celé cibule, loupané stroužky, pasta
- balený v kelímcích 50 g – 5 kg
Bramborové vločky
- vařené brambory, dehydratované a drcené a mleté
- prášek až vločky různých velikostí
- složení: brambory, přídatné látky ( emulgátory, antioxidanty, stabilizátory, barviva, a jiné dle přání zákazníka )
- balené v pytlích 20 – 25 kg
- původ EU ( zejména LambWeston )
- použití do:
- pro přípravu bramborové kaše
Bramborová kaše mražená
- hotová bramborová kaše vyrobená z bramborových vloček, mražená
Bramborové granule sušené
- sušené syrové brambory, drcené a mleté na požadovanou velikost
Ostatní zpracovaná zelenina
Můžeme nabídnout různou zeleninu jednodruhovou nebo směs tepelně předupravenou:
- předvařená ( např. směs cibule, cuketa, paprika a rajčatová šťáva )
- restovaná ( např. pórek nařezaný na proužky, obalený v mouce a usmažená do hnědé barvy )
- sušená ( sušená mrkev, a jiné )
Superfood – teff
Bezlepková africká plodina.
Teffová mouka
Teff pufovaný
Teffové lupínky